Muziekdingen vanaf nu open voor iedereen

schaarOp 23 april 2013 presenteerden Jeroen de Boer en Rob Coers het leertraject aan de doelgroep van Muziekdingen ; muziekbibliothecarissen in openbare-, speciale- en wetenschappelijke bibliotheken. Op deze studiedag van de Nederlandse Vereniging van Muziekbibliotheken, die plaatsvond in het Conservatorium in Amsterdam, kreeg men voor het eerst te zien waar de Muziekdingen over gaan en hoe je eraan mee kunt doen.

Vanaf 1 juni zullen de Muziekdingen openbaar beschikbaar zijn. Vanaf dan zal er iedere week een nieuw ‘Ding’ verschijnen. Wie zelfstandig de Dingen wil gaan doen, kan zich gratis aanmelden. Wil je individuele begeleiding van Jeroen en Rob, of wil je met je collega’s de Muziekdingen ontdekken, stuur ons dan even een berichtje.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wat dan ook? Lees dan vooral de FAQ en OVER. Wil je een vraag mailen, dan graag via de contactpagina, maar vooral door een tweet te posten met de hashtag #muziekdingen

Jeroen de Boer
Klik voor vergroting. Foto door Erik Mesie
Jeroen en Rob
Klik voor vergroting. Foto door Erik Mesie
Rob Coers
Klik voor vergroting. Foto door Erik Mesie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *